OnView

Wat is OnView?

OnView is het systeem waar wij in werken. Hierin staan alle cliëntgegevens zoals inkomsten en uitgaven, schulden, belangrijke gegevens en transacties. Dit is een beveiligd systeem. Ook cliënten kunnen inloggen bij OnView. In het begin van het bewind of budgetbeheer krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord voor OnView waarmee u kunt inloggen.

Wat kan ik allemaal zien in OnView?

Als cliënt kunt u meekijken via het portaal van OnView. Wij maken regelmatig een update zodat de gegevens in OnView geregeld ververst worden. Soms kan het wel zijn dat de gegevens niet helemaal up to date zijn. Houdt hier daarom ook rekening mee.

In OnView kunt u transacties zien die op uw rekeningen zijn gedaan. Dit kan zowel van uw leefgeldrekening als uw beheerrekening. U kunt zien wat er van uw bankrekeningen af is gegaan en wat erop is gestort. Ook staat hier het budgetplan. Daarin kunt u zien wat er in de maand(en) betaald wordt en wat u ontvangt en op welke data dit gebeurt. Hier worden ook reservering en aflossingen die er in die maand zijn ingepland in opgenomen. Verder ziet u uw inkomsten en uitgaven. Indien u schulden heeft, kunt u ook de schuldenlijst zien in OnView. Ook zijn uw verzekeringen te zien. Hierbij ziet u welke verzekeringen u heeft en bij welke maatschappij. Ook ziet u de premie die u betaalt per verzekering.

Alle informatie die u kunt inzien in OnView is in te lezen voor meerdere maanden. U kunt aangeven voor welke periode u iets wilt inzien. Hierdoor kunt u elke maand zien wat er gebeurt.

Meer weten over budgetbeheer?